zaterdag 13 augustus 2011

Nassermeer Egypte verkennen met allernieuwste cruiseschip


Beleefde je al eens een cruise op de Nijl, maar vond je die wat té druk? Of droomde je al lang van een droomvakantie met zo'n drijvend luxehotel? Dan is een luxueuze cruisevakantie op het kunstmatig aangelegde Nassermeer in Egypte een schitterend alternatief. Het Nassermeer is haast even indrukwekkend als de Nijl, maar dan veel rustiger. Voor de cruise op het Nassermeer ben je welkom op de allernieuwste M/S Sunrise Grand Select African Dreams, een vijfsterren cruise-schip bestaande uit maar liefst vier dekken, 87 exclusieve kajuiten mét terras. Deze droomcruise wordt georganiseerd door de luxe- reisorganisator Pegase, en kan je boeken bij iedere reisagent.

Een luxe cruise op de Nijl is een klassieker in het groeiend segment van de luxe cruise- vakanties. Z'n rondvaart op de Nijl en eindigt telkens in Aswan. Uitgerekend daar waar de de Nijlcruise eindigt, wordt de start gegeven van de cruise op het Nassermeer, 500 kilometer lang en 35 kilometer breed. Toch varen hier in totaal amper zeven dergelijke luxe cruiseschepen rond.
Tempels absolute blikvangers

De contrasterende combinatie van de eindeloze woestijn met het indrukwekkende Nassermeer, z'n wraatzuchtige krokodillen en zijn  vele en sierlijke trekvolgens, zorgt voor een onvergelijkbaar panorama. Blikvangers van deze cruise op het Nassermeer zijn Kasr Ibrim, Wadi El Seboua en Amada. Het absolute hoogtepunt van de reis is ongetwijfeld het bezoek aan dewereldvermaarde tempel van Ramses II en die van Abu Simbel.

Vuurdoop voor drijvend vijfsterrenhotel

Tijdens deze tocht op het Nassermeer krijgt het gloednieuwe cruiseschip M/S Sunrise Grand Select Afrikan Dreams zijn vuurdoop. Dit drijvend vijfsterrenhotel heeft alles aan boord om je een luxueuze droomvakantie te laten beleven. Wat dacht je van maar liefst vier dekken en 87 ruime luxe- kajuiten, elk met een eigen terras. Deze schitterende cruise op het Nassermeer wordt je door reisorganisator Pegase aangeboden in all- in formule met maaltijden in het buffet- of het à la carterestaurant. Een vieruurtje, alle dranken in de vijf luxueuze bars en het gebruik van de fitnesszaal zijn in de prijs inbegrepen. Het cruiseschip van de jongste generatie beschikt zelfs over een eigen wellnessruimte met stoombad, saunas en allerlei deugddoende en ontspannende massages.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten