zaterdag 17 december 2011

Nu al voordelig vroegboeken voor zomervakantie

Terwijl de uittocht naar de wintersportgebieden nog op gang moet komen, zijn de vroegboekers voor de zomervakantie 2012 er vroeger bij dan ooit.

De belangstelling voor een zonvakantie groeit en zou wel
eens dé topper van 2012 kunnen worden
Inderdaad, de vroegboekingen voor de zomer van volgend jaar kwamen één maand eerder op gang dan tot hiertoe het geval was. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen met dit vroeg boeken van hun zonvakantie heel wat voordeel doen. In hartje winter dromen van je komende zomervakantie en je favoriete zonnebstemming nu al boeken, is dus nu al perfect mogelijk!

Opvallend dit jaar zijn de vele nieuwe hotels die reisorganisators in hun zomers vakantie- aanbod opnamen. Dat is vooral het geval voor de Dominikaanse Republiek en Mexico, vakantiebestemmingen die steeds populairder worden.


Vroegboekers doen grootste voordeel

Diegenen die hun zomervakantie 2012 het vroegste boeken, doen uiteraard ook het meeste voordeel. Aantrekkelijk is vooral de ultieme prijsgarantie bij zowel Jetair als VIP Selection. Bij vakanties die voor 17 januari worden geboekt, en die vier weken voor je afreis beschikbaar zijn tegen een lagere prijs, wordt het prijsverschil integraal terug betaald.


Kinderen viegen en verblijven gratis


Trek je volgend jaar met de kids naar de zon en ligt je vertrekdatum al vast, dan doe je er goed aan nu al te boeken. Kinderen tot twaalf jaar vliegen op vele bestemmingen gratis, en voor hun verblijf moet je in bepaalde hotels ook niet betalen. Dit geldt nu ook voor éénouder gezinnen.
Frankrijk is één van onze favoriete bestemmingen
waar in 2012 weer veel van verwacht wordt


Hoge verwachtingen voor Frankrijk


Sunjets pakt ook al uit met zijn vlieg- en autovakanties voor komende zomer. Hier zijn vooral voor Frankrijk de verwachtingen bijzonder hoog gespannen.

Gratis nachten en een derde zomerse vakantieweek gratis zijn op deze vakantiebestemming schering en inslag, mits een boeking van twee weken.
All- in autovakanties winnen aan belangstelling,  en vroegboekers wachten ook hier heel wat aantrekklijke voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten